Νατάσα Μάρτιν

εκπαιδεύτρια body percussion

Aπέκτησα διπλώματα χορεύτριας και δασκάλας χορού από τα τμήματα Μπαλέτου, Μοντέρνου και Κλακετών του Imperial Society of Teachers of Dancing και της Βασιλικής Ακαδημίας Χορού (Ηνωμένο Βασίλειο) και συγχρόνως σπούδασα στο τμήμα Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου.

Είμαι η πρώτη Ελληνίδα υπότροφος του διεθνούς μεταπτυχιακού ανθρωπολογίας του χορού και εθνοχορολογίας, Choreomundus: International Master’s in Dance Knowledge, Practice and Heritage, το οποίο ολοκλήρωσα το 2014. Έχω κάνει 7 χρόνια μαθήματα φωνητικής και τραγουδιού με το Νικόλαο Κοτροκόη και έχω πειραματιστεί σε πολυετή μαθήματα και πολυάριθμα σεμινάρια αφρικάνικου χορού, rhythm tap, hip hop, σύγχρονου χορού, poppin’, lockin’, body percussion και flamenco. Από το 2007 επικεντρώνομαι στους κρουστικούς χορούς με μέντορα τον κλακετίστα και μουσικό του σώματος, Θάνο Δασκαλόπουλο.

Έχω συμμετάσχει σε σεμινάρια σε Ελλάδα και εξωτερικό με τους μεγαλύτερους εκπροσώπους των κλακετών, του body percussion και του body music, όπως είναι οι Max Pollak, Heather Cornell, Keith Terry,  Roxane Butterfly, Simone Mongelli, Leela Petronio κ.α.. Έχω πολυετή εμπειρία σε Ελλάδα και εξωτερικό ως δασκάλα χορού για παιδιά και ενήλικες και συνεργάζομαι από νεαρή ηλικία με σχολεία, σχολές χορού, μη κυβερνητικές οργανώσεις, πολιτιστικά κέντρα και πανεπιστήμια.

Στις διδασκαλίες μου συνδυάζω τη μουσική του σώματος με τραγούδια από όλο τον κόσμο και προωθώ το διαπολιτισμικό διάλογο μέσω του χορού.

e-max.it: your social media marketing partner