Μιχελάκης Γιώργος

χορευτής σύγχρονου

Γεννήθηκα στις Αρχάνες Ηρακλείου Κρήτης (1993). Ζω και εργάζομαι στην Αθήνα. Αποφοίτησα από την Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης (Κ.Σ.Ο.Τ, 2015). Σπουδάζω στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α.

Έχω συνεργαστεί με τους χορογράφους: Πατρίσια Απέργη (Aerites Dance Company) για τις παραγωγές “Cementary”(Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, Maison de la danse-Lyon, Klap-Maison pour la danse-Marseille, Grec Festival-Barcelona, Kurtheater Baden, Guidance festival-Guimaraes 2017-18) και “Planites”(Contemporary Dance Festival-Ramallah, 2017), Σπύρο Κουβαρά για την παράσταση «Έρημη Χώρα-Μετά» (Σύγχρονο Θέατρο Αθηνών,2018) Αναστασία Βαλσαμάκη για το έργο “Sync” (Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, Bios. Urban Cultural Centre 2016-17), Χάρη Κούσιο για το “Lacrimal”(Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, 2016) και με την Hellenic Dance Company σε συνεργασία με την Jukstapoz Company για το «Folly"(2015).
Στο θέατρο έχω συνεργαστεί με τους σκηνοθέτες: Σταύρο Λίτινα για την παράσταση “Σαλώμη”(Εθνικό Θέατρο-ΡΕΞ, 2018), Μιχαήλ Μαρμαρινό για το “An Endless Journey”(Pantheon Theatre, 2016), Θέμη Μουμουλίδη για το “Ταξίδι στο Σταυρό του Νότου”(Badminton Theatre, 2016).
Έχω επιμεληθεί την κίνηση στις θεατρικές παραστάσεις “Υμπύ τύραννος” και “Το μεγάλο κρεβάτι” στις οποίες ήταν και βοηθός του σκηνοθέτη Μάνου Βαβαδάκη (Εθνικό Θέατρο-Πειραματική Σκηνή -1, 2018) και για το TEDxAnogeia (2015).

 

e-max.it: your social media marketing partner