Τα Εργαστήρια NorForSale είναι μία νέα διοργάνωση εκπαίδευσης στην ερμηνευτική διαδικασία. Ολοκληρώνονται σε συγκεκριμένο διάστημα (λίγων εβδομάδων ή μηνών) με την συμμετοχή των μαθητών σε παραστάσεις. 

Τα Εργαστήρια NorForSale αποτελούν ένα πρώτο βασικό στάδιο εκπαίδευσης στις παραστατκές τέχνες. Συνενώνουν καλλιτέχνες με ερασιτέχνες από διαφορετικά είδη παραστατικών τεχνών. Αυτή η πολυδιαφορετικότητα στο τέλος αποδίδεται με ένα εννιαίο αποτέλεσμα, μία εννιαία ως προς την σκηνοθεσία-χορογραφία παράσταση που αποτελεί προιόν συραφής των δημιουργικών αποτελεσμάτων κάθε τμήματος.
 
 Ισχυρό στοιχείο της διαδικασίας αυτής είναι η προτροπή προς την σκηνική έκθεση, ένα ραντεβού ή μία αναμέτρηση με τους φόβους μας επί σκηνής για να νικήσει στο τέλος το ψυχικό σθένος. Διερευνούμε και ανακαλύπτουμε πώς η κβαντική και η μηχανική στέκονται απέναντι στην ευεξία. Αντιλαμβανόμαστε πώς γινόμαστε σύμμαχοι με τις συστολές μας, αξιοποιώντας τες επί σκηνής. Πώς οι απογοητεύσεις ξεκλειδώνουν και αμφισβητούνται, ενώ η προοπτική ενισχύεται. Εν τέλει ολοκληρώνουμε με την νίκη του άνθρωπου που είναι έτοιμος να επαναπροσδιορίσει την καθημερινότητά του και να ορμήξει σε αυτή.
 
 

Στιγμιότυπα της Παράστασης

----------2 στήλες -------------------------------------

Στιγμιότυπα από την Προετοιμασία των Τμημάτων

 
----------2 στήλες -------------------------------------
 

Εντυπώσεις | Δείτε τι είπανε για μας

 
 
thematika 1 entypvseis
 
 

Συντελεστές

 

Σκηνοθεσία-Δραματουργία : Γιάννης Μάντσης

Χορογραφία :  Αλίκη Καζούρη

Ομάδα Εκπαιδευτών : Αλίκη Καζούρη (σύγχρονος)Σμαραλία Καρακώστα (κλασικός)Δάφνη Ασημακοπούλου (αφρικάνικος)Χριστίνα Ζάννη (ινδικός)

Niskriya-Έλενα Καζαντζίδη(voicing)
 

Φιλική Συμμετοχή : Diana Gussman, Χρήστος Σταυρακάκης (κλασικό dueto)

Κρουστά : Νίκος Πολυχρονίδης 

Φωτογραφία :  Μάνος Μεγαλούδης, Στέφανος Κυριακόπουλος

Βίντεο : Χρήστος Ξενιτόπουλος, Μιμή Μητσάκη

 

Newsletter

 

Εγγραφείτε και αποκτείστε την δυνατότητα τακτικής ενημέρωσης των δραστηριοτήτων χορού, θεάτρου του NorForSale Art Net.

 newletter