Εργαστήρι '16

Photo lab1d

Λίγα λόγια για το Εργαστήρι '16

 
Περιγραφή  : Το εργαστήριο περιλάμβανε πέντε τμήματα (σύγχρονου, κλασικού, αφρικάνικου, ινδικού χορού και voicing) των οποίων οι μαθητές στο τέλος συνένωσαν τα δημιουργικά τους αποτελέσματα σε μία εννιαία χορογραφία-σκηνοθεσία μίας παράστασης υπό την σκηνοθεσία και χορογραφία των Γιάννη Μάντση και Αλίκης Καζούρη. Κάθε μαθητής είχε την δυνατότητα επιλογής και παρακολούθησης περισσοτέρων του ενός τμήματος.
 
Σκοπός : Ισχυρό στοιχείο του εργαστηρίου αυτού ήταν η προτροπή προς την σκηνική έκθεση, ένα ραντεβού ή μία αναμέτρηση με τους φόβους μας επί σκηνής για να νικήσει στο τέλος το ψυχικό σθένος. Διερευνούμε και ανακαλύπτουμε πώς η κβαντική και η μηχανική στέκονται απέναντι στην ευεξία. Αντιλαμβανόμαστε πώς γινόμαστε σύμμαχοι με τις συστολές μας, αξιοποιώντας τες επί σκηνής. Πώς οι απογοητεύσεις ξεκλειδώνουν και αμφισβητούνται, ενώ η προοπτική ενισχύεται. Εν τέλει ολοκληρώνουμε με την νίκη του άνθρωπου που είναι έτοιμος να επαναπροσδιορίσει την καθημερινότητά του και να ορμήξει σε αυτή. 
 
Που απευθύνοταν :  σε επαγγελματίες καλλιτέχνες και ερασιτέχνες. 
 
Χρονική Περίοδος : 23/1/16 έως 8/2/16. Το εργαστήριο ολοκληρώθηκε σε διάρκεια 2 εβδομάδων. Στο διάστημα αυτό πραγματοποιήθηκαν 8 μαθήματα και 2 τεχνικές πρόβες

Δείτε Στιγμιότυπα της Παράστασης

Δείτε Στιγμιότυπα από την Προετοιμασία των Τμημάτων

 
----------2 στήλες -------------------------------------
thematika seminars trailer 3a

video-trailer μαθημάτων

 

Εντυπώσεις | Δείτε τι είπανε για μας

 
 
thematika 1 entypvseis
 
 

Συντελεστές

 

Σκηνοθεσία-Δραματουργία : Γιάννης Μάντσης

Χορογραφία :  Αλίκη Καζούρη

Ομάδα Εκπαιδευτών : Αλίκη Καζούρη (σύγχρονος)Σμαραλία Καρακώστα (κλασικός)Δάφνη Ασημακοπούλου (αφρικάνικος)Χριστίνα Ζάννη (ινδικός)

Niskriya-Έλενα Καζαντζίδη(voicing)

Φιλική Συμμετοχή : Diana Gussman, Χρήστος Σταυρακάκης (κλασικό dueto)

Κρουστά : Νίκος Πολυχρονίδης 

Φωτογραφία :  Μάνος ΜεγαλούδηςΣτέφανος Κυριακόπουλος

Βίντεο : Χρήστος Ξενιτόπουλος, Μιμή Μητσάκη

------------
 
 
e-max.it: your social media marketing partner