---------

 

Δημιουργήσαμε ένα πρόγραμμα σεμιναρίων χορού-θεάτρου με πρόθεση να ταξιδεύουν σε πόλεις εκτός Αθηνών και στο εξωτερικό. Kαλλιτέχνες Μέλη του δικτύου NorForSale εναλλάσσονται ως μέλη ομάδων που περιοδεύουν, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους εκτός Αθηνών φίλους να συναντioυνται κάθε φορά με μία νέα δημιουργική πρόκληση . 

Τα "Road-Trip Seminars" είναι διήμεροι κύκλοι σεμιναρίων χορού και θεάτρου που αντλούν πληροφορίες από όλο το φάσμα των παραστατικών τεχνών. Είναι σεμινάρια δομημένα για να ενθαρρύνουν μέσα από την κίνηση την βαθύτερη σχέση με τον ρυθμό, τη μουσική, και να διεγείρουν την απελευθέρωση της σωματικής γλώσσας και την αβίαστη έκφραση συναισθημάτων και σκέψεων.

Πρώτος σταθμός μας υπήρξε η Θεσσαλονίκη. Το Οκτώβριο 2016 πραγματοποιήσαμε σεμινάρια σύγχρονου χορού, σωματικού θεάτρου και αφρικανικού χορού στην Χ.Α.ΝΘ. (δείτε trailer εδώ)

Okt.16
-------

Newsletter : Μείνετε ενήμεροι για τον επόμενο σταθμό μας... Εγγραφείτε και αποκτείστε την δυνατότητα τακτικής ενημέρωσης των δραστηριοτήτων χορού, θεάτρου του NorForSale Art Net

newletter