Ποιοί Είμαστε

Νομική Ταυτότητα

 

Είμαστε νόμιμο σωματείο που διοικείται από το εκλεγμένο Δ.Σ κατόπιν αποφάσεων των Γενικών Συνελεύσεων :

Αριθμός Μητρώου: 29935  -  Αρ. Διατ. Αναγνώρισης: 448/2013   -  Αρ. Διατ. Τροποπ : 165/2016 / Ειρηνοδικείο Αθηνών

Καλλιτεχνική Ταυτότητα

 

Είμαστε επαγγελματίες καλλιτέχνες. Πορευόμαστε με κοινή φιλοσοφία και όραμα. Αποτελούμε μία νέα καινοτόμο αυτοδιαχειριζόμενη καλλιτεχνική κίνηση συσπείρωσης δημιουργικών δυνάμεων από τον χώρο των παραστατικών τεχνών (χορός, θέατρο, μουσική).  Δείτε τα Μέλη μας εδώ  > 

Αγαπημένη μας εμβληματική φράση : Dance, Act, Play ... otherwise we are lost!

Ίδρυση 

 

Ιδρύθηκε το 2013 από τον Γιάννη Μάντση με έδρα την Αθήνα 

Σκοπός Ιδρύσεως

 

Μέσω της καλλιτεχνικής δικτύωσης, προωθούμε την συλλογικότητα, την εξωστρέφεια, την δημιουργία επαγγελματικών σχέσεων και γόνιμων συμμαχιών στις παραστατικές τέχνες

Όραμα

 

Επιδιώκουμε την δημιουργία ενός φιλόξενου χώρου για νέους και ανήσυχους καλλιτέχνες. Φιλοδοξούμε ο χώρος αυτός να αποτελέσει έναν ισχυρό κόμβο αξιοποίησης διερχόμενων  δημιουργικών τάσεων και συνεργασιών σε Ελλάδα και εξωτερικό, που θα συνενώνει καλλιτέχνες και χώρους.

Δραστηριότητες

 
Οι δραστηριότητές μας είναι χοροθεατρικές. Απευθύνονται τόσο σε επαγγελματίες όσο και σε ερασιτέχνες : 
 
 
 
 
 

Χώρος Δραστηριοτήτων

 

Το Καλλιτεχνικό Δίκτυο NorForSale επί του παρόντος δεν διαθέτει δικό του χώρο. Η ανάπτυξη όλων των δραστηριοτήτων έως σήμερα γίνεται με την περιστασιακή μίσθωση διαφόρων επαγγελματικών χώρων στην Αθήνα.

Στόχοι - Στάδια Υλοποίησης

 
Αξιολογήσαμε τις ανάγκες, βάλαμε προτεραιότητες στους στόχους και εργαστήκαμε εντατικά και εθελοντικά από τον Φεβ. '13 για την σταδιακή υλοποίησή τους :
 
  Τι έχουμε ήδη πετύχει 
 
ok10   Βrand name : δημιουργήσαμε ένα ισχυρό brand name ικανό να αποτελεί πόλο έλξης για επαγγελματίες και ερασιτέχνες καλλιτέχνες
 

ok10   Αυτοοργάνωση και αυτοδιαχείριση :  εξ αρχής επιδιώξαμε χαμηλό λειτουργικό κόστος. Δημιουργήσαμε ένα πλαίσιο αυτοοργάνωσης και αυτοδιαχείρισης εθελοντών, κατάλληλο να προωθεί δυναμικά στην ελεύθερη αγορά τα καλλιτεχνικά του προϊόντα του ίδιου του δικτύου (παραστάσεις, εργαστήρια, σεμινάρια). 

ok10   Καλλιτεχνικό κοινό : επιδιώξαμε να εμπνεύουμε εμπιστοσύνη για τις δραστηρίοτες του δικτύου. Επιθυμούμε το δίκτυο να είναι ένα ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας. Το κοινό αυξάνεται συνεχώς όσο επιτυγχάνονται προοδευτικά οι παραπάνω στόχοι.

 Εκκρεμείς στόχοι 

not ok  Φεστιβάλ : Η δημιουργία ενός φεστιβάλ μαθητών επαγγελματικών σχολών χορού και θεάτρου, λειτουργεί ως κίνητρο και πυκνωτής ανάπτυξης της απαραίτητης εξωστρέφειας για την ποιοτική διεύρυνση του δικτύου εντός-εκτός συνόρων. Δείτε περισσότερα εδώ  > 

not ok Χώρος στέγασης : Η δημιουργία σταθερού χώρου στέγασης όλων των δραστηριοτήτων, ενισχύει και δυναμώνει την αυτοοργάνωση του δικτύου προσδίδοντας πλέον σ΄αυτήν τον απαραίτητο επαγγελματικό χαρακτήρα. 

 

 


vimeo  youtube flat   facebook   twitter   google plus   linkedin   Instagram   Email