Νέα ομάδα δημιουργεί θέατρο από «το μηδέν»

Δημοσίευση του «in.gr»  στις 3 Απριλίου 2015 

 

norforsale_b.jpg

Ξεκίνησαν να κάνουν τη δική τους «πορεία» το 2013. Μια πορεία για να δυναμώσουν τη φωνή των νέων καλλιτεχνών, του θεάτρου. Το NorForSale Art Net , ένα νέο καλλιτεχνικό δίκτυο, αποτελεί καινοτόμα προσπάθεια καλλιτεχνικής συσπείρωσης και προσέγγισης της τέχνης.

«Όλα για μας είναι θέατρο», επισημαίνει στο in.gr ο εμπνευστής της ιδέας αυτής, o σκηνοθέτης-performer, Γιάννης Μάντσης, ο οποίος μέσα στην κρίση στέλνει ένα ελπιδοφόρο μήνυμα με κοινωνικοπολιτικούς αποδέκτες. Η ομάδα, που αριθμεί πάνω από 35 μέλη, διοργανώνει παραστάσεις και σεμινάρια.

Αυτόν τον μήνα προσκαλεί το κοινό σε τρίωρα σεμινάρια χορού - θεάτρου που συνδυάζουν όλες τις παραστατικές τέχνες. «Σεμινάριο Κλασικού Ινδικού Χορού» με την ηθοποιό και χορεύτρια Κλεονίκη Καραχάλιου και «Σεμινάριο Τεχνικής Voicing – Εμπιστεύομαι τη Φωνή μου» με την εκπαιδεύτρια τεχνικής voicing Νίσκρια-Έλενα Καζαντζίδη, είναι μέσα στις δράσεις του  μήνα.

norforsale2_b.jpg

Όραμα της ομάδας είναι να φέρει πιο κοντά τον άνθρωπο στην τέχνη, ενώ κινείται εθελοντικά. Οι καλλιτέχνες δηλαδή, συμμετέχουν εθελοντικά σε αυτήν, χωρίς οικονομική αρωγή. «Το πρόβλημά μας δεν είναι οικονομικό. Η κρίση βρίσκεται στις ψυχές μας», αναφέρει ο κ. Μάντσης με το βλέμμα στραμμένο στο σήμερα. Στόχος της ομάδας, που ενισχύει νέους καλλιτέχνες, είναι συνεργασίες με ομάδες του εξωτερικού και με κέντρα πολιτισμού διεθνώς.

-Ελισάβετ Σταμοπούλου-

Πληροφορίες για τα σεμινάρια
Διάρκεια : τρεις (3) ώρες (13:00-16:00)
Κόστος : 15,00€
Χώρος διεξαγωγής : Κωνσταντινουπόλεως 38 (3ος όροφος – στούνιο cumana) Γκάζι – Μετρό Κεραμεικός
email : norforsale.art@gmail.com
website: http://www.norforsale.com/
facebook : https://www.facebook.com/NorforsaleSeminars
Τηλ επικοινωνίας : +30694 486 2521  ή  +30697 909 6306

e-max.it: your social media marketing partner