Σεμινάριο Κλασικού Χορού με την Σμαραλία Καρακώστα | 1ος κύκλος

και ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ παράσταση των συμμετεχόντων
.
.
Θεματικά σεμινάρια
 
Το σεμινάριο κλασικού χορού με την Σμαραλία Καρακώστα είναι ένα από τα πέντε θεματικά σεμινάρια που διοργανώνονται από το καλλιτεχνικό δίκτυο NorForSale. Tα θεματικά σεμινάρια είναι μία νέα διοργάνωση που ολοκληρώνεται με την συμμετοχή των συμμετεχόντων σε μία παράσταση. Πέντε καλλιτέχνες εισηγητέςσεμιναρίων, εργάζονται χωριστά με το δικό τους τμήμα, σε ένα κοινό θέμα που δίνεται από έναν σκηνοθέτη και μία χορογράφο. Οι σκηνοθέτης-χορογράφος μετά από επτά μαθήματα (ανά τμήμα), αναλαμβάνουν εντός δύο προβών να συνθέσουν τα δημιουργικά αποτελέσματα των πέντε τμημάτων σε μία ενιαία παράσταση. Μάθετε περισσότερα εδώ.
 

Περιγραφή σεμιναρίου

Κάθε μάθημα του σεμιναρίου ξεκινάει από τη μπάρα με προτεινόμενες ασκήσεις οι οποίες επιτρέπουν στο σώμα μας να ζεσταθεί. και συνήθως επαναλαμβάνονται τις ίδιες ασκήσεις στο κέντρο χωρίς τη βοήθεια της μπάρας. Απαιτείται συντονισμός, δύναμη, ισορροπία και απομνημόνευση των ασκήσεων παράδοσης. Η μουσικότητα και ο ρυθμός είναι επίσης μέρος της όλης διαδικασίας. 

Ο κλασικός χορός είναι μια τέχνη που βοηθάει να αντιληφθούμε τη στάση του σώματος.  Η έλλειψη εμπιστοσύνης στον εαυτό μας και η λανθασμένη εικόνα που έχουμε για το σώμα μας είναι τα πιο συνήθη εμπόδια που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Θεωρώντας την αποτυχία δεδομένη εμποδίζουμε τη ροή και τη λειτουργία της κίνησης. Σ' αυτό το σεμινάριο θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε τη στιγμή εκτελώντας απλά, χωρίς κρίση, τους χορευτικούς συνδιασμούς που παραδίδονται. 

Που απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους όσους ασχολούνται με τον κλασικό χορό και η τεχνική τους είναι μεσαίου επιπέδου. Απευθύνεται σε όσους αγαπάνε την θεατρική σκηνή ή επιθυμούν να ζήσουν αυτή την εμπειρία. 

Χορήγηση Βεβαίωσης

Στους συμμετέχοντες χορηγείται βεβαίωση ολοκλήρωσης του 1ου θεματικού κύκλου σεμιναρίων

Πότε και Πού

Ενημερωθείτε για το αναλυτικό πρόγραμμα του σεμιναρίου  

program seminar

Κόστος Σεμιναρίων

 80,00 για συμμετοχή σε ένα θεματικό σεμινάριο (δυνατότητα προκαταβολής € 40,00 - εξόφληση έως 27/1/16)

Προσφορά

 120,00 για συμμετοχή σε ένα επιπλέον θεματικό σεμινάριο 

 150,00 για συμμετοχή σε περισσότερα από δύο θεματικά σεμινάρια 

Τηλ. Επικοινωνίας

6979 096 306   ή   6944 862 521

Φωτο-Βιντεοσκόπηση

Το σεμινάριο καλύπτεται φωτογραφικά και βιντεοσκοπικά από επαγγελματία φωτογράφο της ομάδας. Η ομάδα τηρεί τους κανόνες περιορισμού δημοσιοποίησης φωτογραφικού υλικού και δεν επιτρέπει την ιδιωτική φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση κατά την διάρκεια του σεμιναρίου.

 

plirvmes
 
 

Κάνετε κλικ ΠΑΝΩ στις φωτογραφίες και ενημερωθείτε αναλυτικά