Σεμινάριο Σύγχρονου Χορού με την Αλίκη Καζούρη | 1ος κύκλος

και ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ παράσταση των συμμετεχόντων
.
.
Θεματικά σεμινάρια
 
Το σεμινάριο σύγχρονου χορού με την Αλίκη Καζούρη είναι ένα από τα πέντε θεματικά σεμινάρια που διοργανώνονται από το καλλιτεχνικό δίκτυο NorForSale. Tα θεματικά σεμινάρια είναι μία νέα διοργάνωση που ολοκληρώνεται με την συμμετοχή των συμμετεχόντων σε μία παράσταση. Πέντε καλλιτέχνες εισηγητέςσεμιναρίων, εργάζονται χωριστά με το δικό τους τμήμα, σε ένα κοινό θέμα που δίνεται από έναν σκηνοθέτη και μία χορογράφο. Οι σκηνοθέτης-χορογράφος μετά από επτά μαθήματα (ανά τμήμα), αναλαμβάνουν εντός δύο προβών να συνθέσουν τα δημιουργικά αποτελέσματα των πέντε τμημάτων σε μία ενιαία παράσταση. Μάθετε περισσότερα εδώ.
 

Περιγραφή σεμιναρίου

Στην πορεία μου, προσπαθώντας να εξελίσσω το μάθημά μου και μέσα από αυτό τον εαυτό μου, έχω ως βασικό στόχο να μεταδίδω πληροφορίες για κτίσιμο γερής τεχνικής, σε απόλυτο και καθημερινό συνδυασμό με την ερμηνεία και τη συνεχή λειτουργία του μυαλού προς πολλές κατευθύνσεις συγχρόνως. Ξέρω πως ο χορευτής περνάει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του μέσα στην αίθουσα και έχει ανάγκη να αισθάνεται καθημερινά ότι έχει χορέψει και όχι μόνο ότι έχει μελετήσει. Αγαπώ πολύ την ανάμειξη των τεχνικών, τη δημιουργική σχέση με τη μουσική και τη σύνθεση συνδυασμών που επιτρέπουν στο χορευτή να προβάλει τη σκέψη του μέσα στην κίνηση. Έτσι, με βασικό στοιχείο το fusion, το μάθημα  δομείται και είτε αποτελεί ένα μέρος από μια γενικότερη ιδέα που ολοκληρώνεται σε μια σειρά μαθημάτων, είτε λειτουργεί ολοκληρώνοντας το στόχο σε μια φορά.

Που απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους αγαπούν το χορό, διαθέτουν απαραίτητα οποιαδήποτε προηγούμενη εμπειρία σχετική με τη σωματική άσκηση και επιθυμούν να εργαστούν με το σώμα τους χορεύοντας, για να ζήσουν την εμπειρία της θεατρικής σκηνής. Όσοι επιθυμούν μόνον την συμμετοχή τους στα μαθήματα των σεμιναρίων, η επιθυμία της μη συμμετοχής στην παράσταση είναι αποδεκτή. 

Χορήγηση Βεβαίωσης

Στους συμμετέχοντες χορηγείται βεβαίωση ολοκλήρωσης του 1ου θεματικού κύκλου σεμιναρίων

Πότε και Πού

Ενημερωθείτε για το αναλυτικό πρόγραμμα του σεμιναρίου

program seminar

Κόστος Σεμιναρίων

 80,00 για συμμετοχή σε ένα θεματικό σεμινάριο (δυνατότητα προκαταβολής € 40,00 - εξόφληση έως 27/1/16)

Προσφορά

 120,00 για συμμετοχή σε ένα επιπλέον θεματικό σεμινάριο 

 150,00 για συμμετοχή σε περισσότερα από δύο θεματικά σεμινάρια 

Τηλ. Επικοινωνίας

6979 096 306   ή   6944 862 521

Φωτο-Βιντεοσκόπηση

Το σεμινάριο καλύπτεται φωτογραφικά και βιντεοσκοπικά από επαγγελματία φωτογράφο της NORFORSALE. Η ομάδα τηρεί τους κανόνες περιορισμού δημοσιοποίησης φωτογραφικού υλικού και δεν επιτρέπει την ιδιωτική φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση κατά την διάρκεια του σεμιναρίου.

 

plirvmes