Σεμινάριο Αφρικάνικου Χορού με τη Δάφνη Ασημακοπούλου | 1ος κύκλος

και ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ παράσταση των συμμετεχόντων
.
.
Θεματικά σεμινάρια
 
Το σεμινάριο Αφρικάνικου χορού με την Δάφνη Ασημακοπούλου είναι ένα από τα πέντε θεματικά σεμινάρια που διοργανώνονται από το καλλιτεχνικό δίκτυο NorForSale. Tα θεματικά σεμινάρια είναι μία νέα διοργάνωση που ολοκληρώνεται με την συμμετοχή των συμμετεχόντων σε μία παράσταση. Πέντε καλλιτέχνες εισηγητέςσεμιναρίων, εργάζονται χωριστά με το δικό τους τμήμα, σε ένα κοινό θέμα που δίνεται από έναν σκηνοθέτη και μία χορογράφο. Οι σκηνοθέτης-χορογράφος μετά από επτά μαθήματα (ανά τμήμα), αναλαμβάνουν εντός δύο προβών να συνθέσουν τα δημιουργικά αποτελέσματα των πέντε τμημάτων σε μία ενιαία παράσταση. Μάθετε περισσότερα εδώ.
 

Περιγραφή σεμιναρίου

Πρόκειται για ένα σεμινάριο δυναμικού, ρυθμικού και γήινου χορού. Οι συμμετέχοντες διδάσκονται χορούς της δυτικής Αφρικής (Γουινέα και Μάλι). Εκτός από την ευχάριστη γύμναση του σώματος και την απελευθέρωση εντάσεων, το σεμινάριο προσφέρει συναισθηματική εκτόνωση και ψυχική ανάταση μέσα από τη δύναμη των κρουστών και την επανασύνδεση του χορευτή με τον πρωταρχικό εσωτερικό παλμό και το ζωικό του ένστικτο. 

Που απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους αγαπούν το χορό και διαθέτουν οποιαδήποτε προηγούμενη εμπειρία σχετική με τη σωματική άσκηση. Απευθύνεται σε αυτούς που επιθυμούν να εργαστούν με το σώμα τους χορεύοντας, για να ζήσουν την εμπειρία της θεατρικής σκηνής. Είναι αποδεκτή η επιθυμία της μη συμμετοχής στην παράσταση. Παρακαλούμε να έχετε μαζί σας άνετα ρούχα καθώς και για την έγκαιρη προσέλευσή σας στο χώρο.

Χορήγηση Βεβαίωσης

Στους συμμετέχοντες χορηγείται βεβαίωση ολοκλήρωσης του 1ου θεματικού κύκλου σεμιναρίων.

Πότε και Πού

Ενημερωθείτε για το αναλυτικό πρόγραμμα του σεμιναρίου 

program seminar

Κόστος Σεμιναρίων

 80,00 για συμμετοχή σε ένα θεματικό σεμινάριο (δυνατότητα προκαταβολής € 40,00 - εξόφληση έως 27/1/16)

Προσφορά

 120,00 για συμμετοχή σε ένα επιπλέον θεματικό σεμινάριο 

 150,00 για συμμετοχή σε περισσότερα από δύο θεματικά σεμινάρια 

Τηλ. Επικοινωνίας

6979 096 306   ή   6944 862 521

Φωτο-Βιντεοσκόπηση

Το σεμινάριο καλύπτεται φωτογραφικά και βιντεοσκοπικά από επαγγελματία φωτογράφο της ομάδας. Η ομάδα τηρεί τους κανόνες περιορισμού δημοσιοποίησης φωτογραφικού υλικού και δεν επιτρέπει την ιδιωτική φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση κατά την διάρκεια του σεμιναρίου.

 

plirvmes
 
 

Κάνετε κλικ ΠΑΝΩ στις φωτογραφίες και ενημερωθείτε αναλυτικά  

 

 

e-max.it: your social media marketing partner