Σεμινάριο Τεχνικής Voicing με τη Niskriya-Έλενα Καζαντζίδη | 1ος κύκλος

και ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ παράσταση των συμμετεχόντων
.
.
Θεματικά σεμινάρια
 
Το σεμινάριο τεχνικής voicing με την Niskriya-Έλενα Καζαντζίδη είναι ένα από τα πέντε θεματικά σεμινάρια που διοργανώνονται από το καλλιτεχνικό δίκτυο NorForSale. Tα θεματικά σεμινάρια είναι μία νέα διοργάνωση που ολοκληρώνεται με την συμμετοχή των συμμετεχόντων σε μία παράσταση. Πέντε καλλιτέχνες εισηγητέςσεμιναρίων, εργάζονται χωριστά με το δικό τους τμήμα, σε ένα κοινό θέμα που δίνεται από έναν σκηνοθέτη και μία χορογράφο. Οι σκηνοθέτης-χορογράφος μετά από επτά μαθήματα (ανά τμήμα), αναλαμβάνουν εντός δύο προβών να συνθέσουν τα δημιουργικά αποτελέσματα των πέντε τμημάτων σε μία ενιαία παράσταση. Μάθετε περισσότερα εδώ.
 

Περιγραφή σεμιναρίου - Που απευθύνεται

 Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους ανεξαρτήτως. Δεν απαιτείται προηγούμενη σχετική γνώση-εμπειρία. Απευθύνεται σε όποιον αγαπάει τη σκηνή ή επιθυμεί να ζήσουν αυτή την εμπειρία. Σε όποιον θέλει να εξερευνήσει και να εμπιστευτεί την φωνή του. 

Άνθρωποι που καθημερινά έρχονται σε επαφή με κόσμο, όπως δάσκαλοι, πωλητές, ηθοποιοί κλπ, έχουν να ωφεληθούν πολύ από αυτό τον κύκλο σεμιναρίων. Ο καθένας που θέλει να βρει την αληθινή του φωνή και να βιώσει την βελούδινη εκδοχή της. Πολλοί άνθρωποι στον κόσμο έχουν νιώσει ότι μετά τα σεμινάρια απόκτησαν ελευθερία να εκφράζονται ή να τραγουδάνε. Η τεχνική αυτή δίνει τα εργαλεία για να χρησιμοποιεί κανείς τη φωνή του με επίγνωση, να θεραπεύει μπλοκαρίσματα και σημεία που έχουν δημιουργήσει κόμπους στον λαιμό, εμποδίζοντας έτσι την ελεύθερη έκφραση. Προσφέρει την απαραίτητη στήριξη για να βυθιστεί κανείς στη μαγεία του αυτοσχέδιου τραγουδιού.

Χορήγηση Βεβαίωσης

Στους συμμετέχοντες χορηγείται βεβαίωση ολοκλήρωσης του 1ου θεματικού κύκλου σεμιναρίων

Πότε και Πού

Ενημερωθείτε για το αναλυτικό πρόγραμμα του σεμιναρίου 

 program seminar

 

Κόστος Σεμιναρίων

 80,00 για συμμετοχή σε ένα θεματικό σεμινάριο (δυνατότητα προκαταβολής € 40,00 - εξόφληση έως 27/1/16)

Προσφορά

 120,00 για συμμετοχή σε ένα επιπλέον θεματικό σεμινάριο 

 150,00 για συμμετοχή σε περισσότερα από δύο θεματικά σεμινάρια 

Τηλ. Επικοινωνίας

6979 096 306   ή   6944 862 521

Φωτο-Βιντεοσκόπηση

Το σεμινάριο καλύπτεται φωτογραφικά και βιντεοσκοπικά από επαγγελματία φωτογράφο της ομάδας. Η ομάδα τηρεί τους κανόνες περιορισμού δημοσιοποίησης φωτογραφικού υλικού και δεν επιτρέπει την ιδιωτική φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση κατά την διάρκεια του σεμιναρίου.

 

 plirvmes

Κάνετε κλικ ΠΑΝΩ στις φωτογραφίες και ενημερωθείτε αναλυτικά  

 

e-max.it: your social media marketing partner