Σεμινάριο Σύγχρονου Χορού και Αυτοσχεδιασμού με την Αναστασία Μπρουζιώτη - 1/11/15

Λίγα λόγια για το σεμινάριο

 

Περιγραφή : Πρόκειται για μία μελέτη στην οποία ο χορευτής είχε την δυνατότητα να παρατηρεί τον εαυτό του (ξεχωριστά αλλά και μέσα σε ένα σύνολο) και να επεμβαίνει στην προσωπική του κίνηση και συνήθεια. Το σεμινάριο αυτό θα μπορούσε να αποτελέσει την έναρξη μιας ευρύτερης αναζήτησης κάθε ανθρώπου που ασχολείται με το σώμα και την έκφραση του, και που συντελεί στην προσωπική του εξέλιξη και ολοκλήρωση 

Δομή  : Το σεμινάριο είναι δομημένο σε δύο μέρη.  α. Ζέσταμα μέσω χορευτικών/ κινητικών συνδυασμών  (floorwork, ενδυνάμωση και  ακροβατικά στοιχεία) έτσι ώστε να έρθουμε σε επαφή με το σώμα μας, τον χώρο  και τους συγχορευτές μας καθώς και  για να προετοιμαστούμε για την συνέχεια.  β. Οδηγημένος ομαδικός αυτοσχεδιασμός. Οι μαθητές οδηγούνται να αυτοσχεδιάσουν με συγκεκριμένες οδηγίες βασισμένες στις έννοιες ροή, μουσικότητα, δυναμική, ταχύτητα, ανάγκη, φυσικότητα και επικοινωνία/ Δημιουργούν τον δικό τους κόσμο όντας σε συνεχή επαφή μεταξύ των, προσφορά και αλληλεπίδραση. 

Που απευθύνεται : Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες χορευτές, ηθοποιούς, σπουδαστές παραστατικών τεχνών και σε όσους έχουν ασχοληθεί με οποιοδήποτε σχετικό είδος σωματικής άσκησης (χορό, πολεμικές τέχνες κλπ)

Αναστασία Μπρουζιώτη

 

anastasia brouzioti

 

Δ ε ί τ ε

Φωτογραφίες απο το σεμινάριο
Εντυπώσεις συμμετεχόντων