Σεμινάριο Κλασικού Χορού με τη Σμαραλία Καρακώστα - 23/10/16

-

Λίγα λόγια για το σεμινάριο

 

Περιγραφή : Ο κλασικός χορός είναι μια τέχνη που μας βοηθάει να αντιληφθούμε τη στάση του σώματος μας. Η έλλειψη εμπιστοσύνης στον εαυτό μας και η λανθασμένη εικόνα που έχουμε για το σώμα μας είναι τα συνήθη εμπόδια που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Θεωρώντας την αποτυχία δεδομένη, εμποδίζουμε τη ροή και τη λειτουργία της κίνησης. Σ' αυτό το σεμινάριο θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε τη στιγμή εκτελώντας απλά, χωρίς κρίση, τους δωσμένους συνδιασμούς. 

Το σεμινάριο αρχίζει στη μπάρα με προτεινόμενες ασκήσεις οι οποίες επιτρέπουν στο σώμα μας να ζεσταθεί.  Συχνά επαναλαμβάνουμε τις ίδιες ασκήσεις στο κέντρο χωρίς τη βοήθεια της μπάρας. Απαιτείται συντονισμός, δύναμη, ισορροπία και απομνημόνευση των ασκήσεων παράδοσης. Η μουσικότητα και ο ρυθμός είναι επίσης μέρος της όλης διαδικασίας

Που απευθύνεται : Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες χορευτές, ηθοποιούς, σπουδαστές παραστατικών τεχνών και σε όσους έχουν ασχοληθεί με οποιοδήποτε άλλο είδος σχετικής σωματικής άσκησης (χορός, πολεμικές τέχνες κλπ)

--

Σμαραλία Καρακώστα (χορεύτρια, χορογράφος)

----------2 στήλες -------------------------------------
-------3 στήλες----------------------------------------
-------3 στήλες----------------------------------------