Σεμινάριο Σύγχρονου Χορού & Αυτοσχεδιασμού με την Αναστ. Μπρουζιώτη - 11/12/16

-

Λίγα λόγια για το σεμινάριο...

 

Περιγραφή : Το πρώτο μέρος περιλαμβάνει  ζέσταμα μέσω χορευτικών/ κινητικών συνδυασμών  (floorwork, ενδυνάμωση) έτσι ώστε να έρθουμε σε επαφή με το σώμα μας, τον χώρο  και τους συγχορευτές μας και να προετοιμαστούμε για την συνέχεια.

Στο δεύτερο μέρος οι συμμετέχοντες αυτοσχεδιάζουν σε ζευγάρια βάσει κατάλληλης καθοδήγησης. Σκοπός είναι η ελεύθερη κίνηση των ζευγαριών στον χώρο με πρόθεση οι συγχορευτές να ευαισθητοποιήσουν τα αισθητήριά τους και να εστιάσουν ιδιαίτερα στον τρόπο που ακούνε και αφουγκράζονται τα δύο σώματα. Προοδευτικά η κίνηση αυτή μετασχηματίζεται σε χορό και αποκαλύπτει την σχέση των δύο σωμάτων μεταξύ τους.

Το σεμινάριο επιθυμεί να αναδείξει μέσω εφαρμοσμένων τεχνικών σύγχρονου χορού, την ισχυρή σχέση που δημιουργείται ανάμεσα σε δύο σώματα όταν αυτά κινούνται στον χώρο και ταυτόχρονα διατηρούν συνεχή επαφή μεταξύ τους, χτίζοντας σχέση εμπιστοσύνης μέσω της επικοινωνίας, προσφοράς, συντονισμού, συγχρονισμού, κοινού ρυθμού και αίσθησης

Που απευθύνεται : Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες χορευτές, ηθοποιούς, σπουδαστές παραστατικών τεχνών και σε όσους έχουν ασχοληθεί με οποιοδήποτε άλλο είδος σχετικής σωματικής άσκησης (χορός, πολεμικές τέχνες κλπ). 

--

Αναστασία Μπρουζιώτη (χορογράφος, χορεύτρια)

----------2 στήλες -------------------------------------
-------3 στήλες--------------------------------------------------------------------