Που Απευθύνεται

 

Photo4 947X288


Το Χοροθεατρικό Εργαστήρι '20 απευθύνεται σε κάθε επίπεδο τεχνικής. Θα διαμορφωθεί ξεχωριστό τμήμα για αρχάριους και προχωρημένους.

Τμήματα Αρχαρίων

 

Για μαθητές  αρχαρίου έως μεσαίου επιπέδου τεχνικής. Συγκεκριμμένα απευθύνεται 

>  σε ερασιτέχνες χορευτές (αρχαρίου ή μεσαίου επιπέδου) που αγαπούν το θέατρο και θα θέλουν να δοκιμάσουν την εμπειρία του χοροθεατρικού εργαστηρίου αλλά διαθέτουν σωματικά κάποια φυσική κατάσταση 

> σε ερασιτέχνες ηθοποιούς και μουσικούς (αρχαρίου ή μεσαίου επιπέδου)  που θέλουν να ενδυναμώσουν τη σχέση με την τέχνη τους και διαθέτουν κάποια πρόσφατη σχέση (μικρή έστω) με μία μορφή σωματικής άσκησης, όπως πολεμική τέχνη, γιόγκα, πιλάτες, χορός (σύγχρονος, κλασικός, αφρικάνικος, ινδικός). 

σε παιδαγωγούς και εμψυχωτές που θέλουν να εμπλουτίσουν τις ικανότητες που απαιτεί το έργο τους, διαθέτουν καλή φυσική κατάσταση και θέλουν να εξελίξουν την σχέση που έχουν με το σώμα, τη φωνή και την έκφραση.

> στους φίλους της τέχνης του θεάτρου που διαθέτουν κάποια πρόσφατη σχέση (μικρή έστω) με μία μορφή σωματικής άσκησης (αρχαρίου ή μεσαίου επιπέδου), όπως χορός (σύγχρονος, κλασικός, αφρικάνικος, ινδικός, butoh), γιόγκα, πιλάτες, πολεμική τέχνη.

Τμήματα Προχωρημένων

 

Για μαθητές  μεσαίου έως προχωρημένου επιπέδου τεχνικής. Συγκεκριμμένα απευθύνεται 

> σε χορευτές παραστατικών τεχνών (απόφοιτους ή σπουδαστές επαγγελματικών σχολών) που διαθέτουν κάποια εκπαίδευση στην υποκριτική τέχνη ή άλλη εμπειρία εκφοράς θεατρικού κειμένου ή αποτελεί πρόκληση για αυτούς να ανακαλύψουν την σχέση του θεατρικού λόγου με τον χορό και την κίνηση.

> σε ηθοποιούς (απόφοιτους ή σπουδαστές δραματικών σχολών) που διαθέτουν τεχνική σύγχρονου χορού μεσαίου επιπέδου και άνω και που ζητούν να εμπλουτίσουν τη μέθοδό τους.

> σε ερασιτέχνες που διαθέτουν εμπειρία και τεχνική σύγχρονου χορού και υποκριτικής τέχνης μεσαίου επιπέδου και άνω.

 


epistrofi1