Σεμινάριο Σύγχρονου Χορού & Ενδυνάμωσης με τη Χριστίνα Καρπούζου - 30/10/16

Λίγα λόγια για το σεμινάριο

 

Περιγραφή : Το σώμα μας, κομμάτι της συνείδησής μας και δυνατό εργαλείο. Εργαλείο, που όπως όλα τα εργαλεία, όσο μαθαίνεις να το χρησιμοποιείς, τόσο καταλαβαίνεις τη λειτουργία του, τους άπειρους τρόπους που μπορεί να εκφραστεί, βασιζόμενο στην τεχνική του δομή και στη δύναμη που αποκτά.
Αποστασιοποιείται από το «εγώ» μας και αποκτά τους δικούς του αυτοματισμούς, κινησιολογικούς δρόμους και «απομονώσεις», κάτι που συχνά καταλήγει να το διαχωρίζει από την έλλογη, διεκπεραιωτική λειτουργία του μυαλού.

Στο σεμινάριο δίνεται βάση στην μυϊκή ενδυνάμωση και φυσική κατάσταση του σώματος μέσα από κινησιολογικές ασκήσεις που μας φέρουν σε επαφή και σχέση με το πάτωμα, καθώς στη συνέχεια μελετούμε την τεχνική, τη ροή και τη δράση-αντίδραση που προκύπτει στην κινησιολογία μας, με βάση τον σύγχρονο χορό 

Που απευθύνεται : Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες χορευτές, ηθοποιούς, σπουδαστές παραστατικών τεχνών και σε όσους έχουν ασχοληθεί με οποιοδήποτε άλλο είδος σχετικής σωματικής άσκησης (χορός, πολεμικές τέχνες κλπ)

-

Χριστίνα Καρπούζου (χορογράφος, χορεύτρια)