Σεμινάριο Σύγχρονου Χορού με την Ειρήνη Αποστολάτου - 18/12/16

-

Λίγα λόγια για το σεμινάριο...

 

Περιγραφή :  Το σεμινάριο περιέχει δυναμικές, σύνθετες, τεχνικά και σωματικά ασκήσεις και συνδυασμούς, που εστιάζουν στις λεπτομέρειες με σαφήνεια και ευκρίνεια. Περνώντας μέσα και έξω από το πάτωμα, ταξιδεύουμε μέσα από αυτό και μαθαίνουμε πώς να το χρησιμοποιούμε όταν χορεύουμε. Βασικός παράγοντας του μαθήματος είναι να ενθαρρύνει τον χορευτή να είναι ιδιαίτερα εφευρετικός και παιγνιώδης, όπως επίσης και δυνατός κινητικά και σωματικά.
Ακόμα και αν το σώμα είναι ακίνητο, είναι πολύ σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι η δράση και η ακολουθία της κίνησης δεν σταματά να ρέει. Οι χορευτές καλούνται να βγούνε από τη “ζώνη ασφαλείας”/ “comfort zone” τους και να διατηρήσουν την πρόθεση και την ειλικρίνειά τους με τις επιλογές τους που έχουν κάνει σε όλη τη διάρκεια του μαθήματος. Οι συνδυασμοί και οι οδηγίες θα “προκαλέσουν” τα όριά μας, προσκαλώντας μας να πάμε πέρα από αυτά 

Που απευθύνεται : Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες χορευτές, ηθοποιούς, σπουδαστές παραστατικών τεχνών και σε όσους έχουν ασχοληθεί με οποιοδήποτε σχετικό είδος σωματικής άσκησης (χορό, πολεμικές τέχνες κλπ). 

--

 Ειρήνη Αποστολάτου (χορογράφος, χορεύτρια)

----------2 στήλες -------------------------------------