Προετοιμασία Μαθητών.

 Photo1 947X288 1
 

Υλικό Προετοιμασίας

 

Κατά την έναρξη του εργαστηρίου, είναι απαραίτητο οι συμμετέχοντες να προσέλθουν προετοιμασμένοι (χωρίς κανένα άγχος) με το παρακάτω υλικό που θα έχουν αποστηθίσει  : 

 Ένα κείμενο της αρεσκείας τους. Το κείμενο θα είναι θεατρικό - νεοελληνικό ή μεταφρασμένο από αρχαία τραγωδία (min 6 σειρών σελίδας Α4). Εάν χρειάζεστε βοήθεια, δείτε προτεινόμενα   κείμενα γυναικείων ρόλων εδώ  >     και    κείμενα αντρικών ρόλων εδώ  > 

 Στίχους από ένα παραδοσιακό τραγούδι της αρεσκείας σας. Επιθυμούμε το τραγούδι να μην είναι από τα πολύ γνωστά (π.χ μήλο μου κόκκινο, Γιάννη μου το μαντήλι σου κλπ). Εάν χρειάζεστε βοήθεια, δείτε προτεινόμενα τραγούδια εδώ  > 

Διαδικασία Αξιολόγησης

 

Κατά την έναρξη των μαθημάτων του εργαστηρίου, εντός του πλαισίου του μαθήματος (και όχι υπό την μορφή audition), οι εκπαιδευτές αξιολογούν και επιβεβαιώνουν την ομοιογένεια του τμήματος ως προς το επίπεδο τεχνικής των συμμετεχόντων. Η αξιολόγηση πραγματοποιείται μέσω μιας χαλαρής διαδικασίας μαθήματος.

Για όσα επίπεδα αποκλίνουν από τον μέσο όρο του τμήματος, οι μαθητές μετακινούνται στο επόμενο (εναλλακτική επιλογή) πρόγραμμα κατάλληλου τμήματος (ενεργοποιώντας την εναλλακτική επιλογή προγράμματος του μαθητή).

Για κάθε μετακίνηση που δεν είναι εφικτή, η ομάδα επιφυλάσσεται να μην αποδεχθεί την ένταξη μαθητή στο εργαστήριο επιστρέφοντας την προκαταβολή του.


epistrofi1

 

 

 

 

 
e-max.it: your social media marketing partner