Φεστιβάλ

sos fest1

Τι Επεξεργαζόμαστε

Επεξεργαζόμαστε την διοργάνωση ενός φεστιβάλ μαθητών επαγγελματικών σχολών χορού και θεάτρου. Αρχικώς επιθυμούμε να λειτουργήσει ως μία εγχώρια διοργάνωση. Φιλοδοξούμε όμως σταδιακά να εξελιχθεί σε φάρο και πόλο τέχνης ευρωπαϊκής εμβέλειας. 

Θα προσπαθούμε χρόνο με το χρόνο να ανεβάζουμε τον πήχη, να τον διατηρούμε ψηλά, για να στεριώσει αυτή η καινούρια διάσταση που αποπειρόμαστε στην τέχνη του χοροθεάτρου και των νέων καλλιτεχνών. Και όλα αυτά στη βάση ενός εορταστικού κλίματος για την ελληνική θεατρική και χορευτική κοινότητα. 

Τι είναι το Φεστιβάλ

 

Eίναι μία διοργάνωση ανεξάρτητων physical dance και physical theater παρουσιάσεων σε κεντρικό θέατρο της Αθήνας. Οι παρουσιάσεις θα έχουν διάρκεια 12 λεπτά (η καθεμία)

Που απευθύνεται  

 

Η πρόσκληση είναι ανοικτή και απευθύνεται σε όλη την Ελληνική επικράτεια. Οι νέοι δημιουργοί είναι απαραίτητο να ανήκουν σε μια ή περισσότερες από τις παρακάτω κατηγορίες : 

> σπουδαστές επαγγελματικών σχολών χορού

> σπουδαστές δραματικών σχολών

> προσφάτως (εντός 2 ετών) αποφοιτήσαντες από δραματικές ή ανώτερες επαγγελματικές σχολές χορού 

Όραμα

 

Καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια σε εύθετο χρόνο, οραματιζόμαστε να παράξουμε ένα έργο ακέραιο και ικανό να συνδέει δημιουργικά μεταξύ τους νέους καλλιτέχνες εντός εκτός συνόρων. Μία αερογέφυρα σύνδεσης με αντίστοιχα καλλιτεχνικά δίκτυα, ομάδες και σχολές στην Ευρώπη. Ρεαλιστικά πρόκειται για την εν τη δράσει δυναμική συνένωση συσπείρωση και συνεργασία νέων καλλιτεχνών, που εκφράζει απόλυτα την ταυτότητα του Καλλιτεχνικού Δικτύου NorForSale

Βράβευση

 

Κατάλληλη επιτροπή από καταξιωμένους καλλιτέχνες, Μέλη του NorFοrSale Art Net, θα βραβεύουν δύο ομάδες. Μετά το φεστιβάλ, οι ομάδες αυτές με την επιμέλεια του NorForSale θα εξελίσουν το δημιουργικό τους έργο για να προωθηθεί σε άλλα φεστιβάλ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό

 

 

 

 

vimeo  youtube flat   facebook   twitter   google plus   linkedin   Instagram   Email